Deprecated: Function mysql_db_query() is deprecated in /home/rekrutteringshjul/start-som-selvstaendig.dk/docs/page2.php on line 12 Deprecated: mysql_db_query(): This function is deprecated; use mysql_query() instead in /home/rekrutteringshjul/start-som-selvstaendig.dk/docs/page2.php on line 12 Start som selvstændig med unikt koncept. Sammenslutning af selvstændige søger flere samarbejdspartnere. Bliv selvstændig med spændende nøglefærdigt koncept

 


 

 
Hvordan er situationen på arbejdsmarkedet?

Før i tiden talte man om at få et godt, fast job og mange mente, at havde man et job i banken eller inden for det offentlige, var fremtiden sikret - sådan er det ikke mere.

Vi ser folk, der har givet mange år af deres liv til en arbejdsplads, som pludselig i deres bedste alder står uden arbejde og med formindskede chancer for nyt job. Derfor er der flere og flere, der overvejer at blive selvstændige.

Nogle vælger at springe ud i en tilværelse som selvstændige med ”hud og hår”, andre vælger at følge rådet fra en kendt personlighedsudvikler: Arbejd i det daglige for at betale dine udgifter. Arbejd samtidig i din fritid for at sikre økonomisk fremtid for dig selv og din familie.
 
      Læs mere  2/13
 

Kontaktinformation | Disclaimer & Copyright | Personbeskyttelse